网站标志
点评详情
发布于:2020-6-14 19:03:33  访问:40 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ανάπτυξη Ευρωπαϊκή Διακοπές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Ο Χαν συνεχίζει την περιοδεία του σε 13 ελληνικές περιφέρειες»
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Agence Europe δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Ο Χαν συνεχίζει την περιοδεία του σε 13 ελληνικές περιφέρειες», αναφέροντας ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος......
«Ο Χαν συνεχίζει την περιοδεία του σε 13 ελληνικές περιφέρειες» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σε Κέρκυρα και Ήπειρο βρέθηκε ο ευρωπαίος Επίτροπος για την περιφερειακή ανάπτυξη
Στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Agence Europe δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Ο Χαν συνεχίζει την περιοδεία του σε 13 ελληνικές περιφέρειες», αναφέροντας ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Περιφερειακή Ανάπτυξη Γιοχάνες Χαν -ο οποίος βρέθηκε στην Κέρκυρα και στην Ήπειρο στις 4 και 5 Νοεμβρίου- συνεχίζει τις επισκέψεις του στις 13 ελληνικές περιφέρειες προκειμένου να επιβλέψει τη χρήση των πόρων των διαρθρωτικών ταμείων, η διοχέτευση των οποίων αναπρογραμματίστηκε με στόχο την ώθηση της ανάπτυξης στη χώρα.
Ο Επίτροπος συναντά κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του πολιτικούς και οικονομικούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, σημειώνει το άρθρο. Ο Επίτροπος έδωσε έμφαση στη χρήση των περιφερειακών ταμείων για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας στην Ήπειρο και για τον αειφόρο τουρισμό στην Κέρκυρα, αναφερόμενος ιδιαίτερα στη διαχείριση λυμάτων την οποία χαρακτήρισε ως «μια επένδυση η οποία αξίζει τα λεφτά της καθώς ο κόσμος λαμβάνει όλο και περισσότερο υπόψη τα περιβαλλοντικά κριτήρια όταν αποφασίζει πού θα περάσει τις διακοπές του».
Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζει την οικολογική διαχείριση των υδάτων ως ένα «ενάρετο κύκλο», ο οποίος ωφελεί τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επενδυτές. Ο Επίτροπος Γ. Χαν ανέφερε επίσης ότι τα περιφερειακά ταμεία μπορούν να «δώσουν ώθηση στην ανάκαμψη που αρχίζουμε να βλέπουμε στη χώρα. Η πρόκληση ωστόσο έγκειται στη διοχέτευση χρημάτων στο σωστό μέρος, στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης και στην στήριξη των μεταρρυθμίσεων». Για το λόγο αυτό, οι επενδύσεις αυτές πρέπει να στοχεύουν στη δημιουργία καλών, βιώσιμων θέσεων απασχόλησης. Δήλωσε επίσης ότι όσο παραμένει Επίτροπος, δεν θα αποδεχτεί «να απομακρυνθεί έστω ένα ευρώ που έχει δοθεί σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αλλού».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της
Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.
Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.
πηγή: dailymail
Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, κοστοσ παρακολουθησησ ντετεκτιβ θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, ντετεκτιβ βεροια τα παράγωγα, ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, Γραφεία Ντετέκτιβ Κύπρο η Ιταλία, ντετέκτιβ κινητών η Ισπανία, ντετεκτιβ καβαλα η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, Ντετεκτιβ απιστια η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, φθορα ιδιοκτησιας «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: ιδιωτικοι ερευνητεσ θεσσαλονικη http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/605087/o-han-sunehizei-tin-periodeia-tou-se-13-ellinikes-perifereies/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 


广州网软志成信息科技有限公司Powered By  web.wrzc.net Copyright (C) 2009-2030 

地址:中国广东广州市天河国家软件产业基地8栋 邮编:510000
电话总机:020-34700400,34506590,34709708传真:020-34700400,手机:13719472523,13527894748
MSN:wrtxcn@hotmail.com E-mail:webmaster@wrzc.net 粤ICP备06128454号
客服QQ:290116505广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务314730679广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务38306293广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务454882888广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务
客服QQ:417586492广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务657248708广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务394223545广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务469648611广州网软志成信息科技有限公司客服为你服务